Christian Degn
SPONSORERET indhold

6 ting, du (sikkert) ikke vidste om Christian Degn

Han er kendt som ham den høje tv-vært, har været DJ på Smukfest - og så har han fundet kærligheden på Instagram. Bliv klogere på den populære tv-vært Christian Degn her.

Af: Pernille Lewinsky Kofoed Foto: Niels Henrik Dam/Her & Nu
24. sep. 2021 | Bolig | ALT.dk

Den 42-årige Christian Degn har været vært på nogle af de mest sete og populære tv-programmer, og i øjeblikket har han bl.a. værtstjansen på det populære tv-program ”Nybyggerne”.

Men hvem er den tårnhøje tv-vært med den jyske accent egentlig? Ved du for eksempel, at Christian Degn nemt bliver forbrændt? At han elsker at quizze og spille musik? Eller at han går til fest i kjole?

Få mange flere sjove facts om Christian Degn her.

1. Er Dj i sin fritid

Ved siden af journalistikken har Christian Degn altid elsket at underholde andre med musik og quiz, og i sin sparsomme fritid optræder han indimellem som Dj.

"Jeg spiller for dem, der vil danse og feste. Sådan har det været, siden jeg begyndte at DJ’e i fredagsbaren på Journalisthøjskolen i Aarhus. Siden har jeg spillet til Smukfest i årevis, på barer, til bryllupper, Esbjerg Rock Festival, store og små firmafester, julefrokoster, fødselsdagsfest for 25, 30, 40 og 50-årige – og så har jeg flere gange spillet ved afterpartyet til DR Sportens store, årlige show i Boxen. Mit nok allerstørste job er på Musik i Lejet, hvor jeg hver nat spiller for et par tusinde i den store festbar Fiskerbaren. Der er en helt magisk stemning," skriver han på sin hjemmeside christiandegn.dk, hvor man også kan booke ham som Dj til sin næste fest.

2. Insta(nt)kærlighed

Den 2,08 meter høje tv-vært havde i starten af 2020, med egne ord, ”ikke noget kærlighedsliv” og lagde ikke skjul på drømmen om villa, Volvo og vovse.

Han havde dog et helt specielt krav til en fremtidig partner:

”Hvis jeg kender mig selv ret, er der i hvert fald noget med højde, der virker for mig. Det er jo også noget, der er blevet videnskabeligt bevist,” sagde han til Ekstra Bladet.

”Jeg tror, det er noget med øjenkontakt. Vi mennesker har størst chance for at blive forelsket, når manden er ni procent højere end kvinden. Det vil så sige, at jeg skal finde en på 1,92.”

I juli 2021 meldte han imidlertid om nyt på kærlighedsfronten: Han havde fundet kærligheden.

”Mød min kæreste Trine! Hun er lige så sød og sjov, som hun er smuk. Mindst 😍,” skrev han på sin Instagram til en billedrække af de to turtelduer.

”Kæmpe tak til min TV-kollega og ven Mette Helena, som flere gange har “sat mig i udbud” til hendes mange skønne følgere her på Instagram. Mest for sjov. Men man ved jo aldrig… Og en af følgerne er søde Sarah i Odense, som synes hendes veninde Trine og jeg skulle mødes, for vi måtte da være et match … Instagram kan da virkelig optimere livet, hva?!”

Til BT uddyber Degn, hvordan Nybygger-kollegaen ”satte ham i udbud”:

”Mette Helena er en dejlig, tosset, sød og kærlig kollega. For et år siden begyndte hun – uden at have spurgt mig – at lave opslag på Instagram med mig, hvor hun spurgte sine følgere, 'hvorfor er denne mand single?'. Første gang jeg så det, tænkte jeg, 'ej, hvad har du gang i', og blev helt genert og grinede.”

Men det gav pote – og selv Degns højdekrav blev (næsten) opfyldt:

”Hun er 1,85 høj og er glad for at gå i høje hæle. Så det passer lige med et kys,” fortæller han til BT.

Se de søde parbilleder fra tv-værtens kærlighedsopslag her:

3. Bader sig i solfaktor

Christian Degn opfordrer på sin Instagram-profil til, at man husker at bruge solcreme, når solen står højt på himlen. Han lærte nemlig lektien som 17-årig under en fodboldturnering, hvor han blev noget solbrændt, hvilket et foto fra dengang viser.

Fotoet har Christian Degn lagt på sin Instagram-profil.

"Min klasse arrangerede fodboldturnering for hele Randers Statsskole, så jeg var udenfor hele eftermiddagen i bagende sol, og gav ikke solcreme en tanke, fortæller han til Billedbladet. - Jeg har stadig let ved at blive solbrændt og bader mig i faktor 30-50. Alligevel dummer jeg mig altid lidt hvert år. En halv time i hård sol, og jeg ligner en krebs."

4. Verdens højeste vært

Christian Degn rager godt op i landskabet, og højden har han ikke fra fremmede. Christian Degns far er 1,96 meter og hans lillebror, Simon, er 2,05 meter. Alt i alt er familien 83,6 cm højere end "almindelige" danskere. Ifølge Christian Degns pas måler han hele 208 centimeter. Han har tidligere fortalt til Billedbladet, at han som teenager regnede sig frem til, at han i snit fik en kommentar for sin højde tre gange om dagen.

5. Gik til fest i kjole

At føle sig som en rigtig mand, er ikke noget, som Christian Degn går så højt op i, fortæller han i et interview med ALT for damerne.

"Andre mænd har behov for at vise, at de kan løfte tunge ting eller er gode til fodbold. Men det er jeg ligeglad med. Jeg kan for eksempel godt føle mig både lækker og maskulin i en lyserød damekjole – og tro det eller lad vær’, det er faktisk sket til en fest i 00'erne på Journalisthøjskolen."

6. Vil ikke være vært på Bagedysten – selvom han elsker kager

Christian Degn elsker ikke kun at spille musik og quizze. I et interview med BT afslører han, at han også er meget vild med kage.

"Jeg må for guds skyld ikke blive vært på 'Den store bagedyst', for så ender jeg ikke bare som verdens højeste tv-vært, men også som den tykkeste," fortæller han. 

LÆS OGSÅ: 6 ting om Markus Grigo, som du (måske) ikke vidste

Artiklen er oprindeligt skrevet af Pernille Lewinsky Kofoed i juni 2021, men er blevet opdateret af Emma Fjalland Lund i september 2021.

Anbefalet til dig