Sofie Linde på Langeland sæson 2
SPONSORERET indhold

Linde på Langeland vender tilbage: ”Det er et evighedsprojekt”

Der er godt nyt til alle os, der onsdag efter onsdag har fulgt med i familien Linde Ingversens renoveringsprojekt af det smukke, men faldefærdige ’Vennely’ på Langeland. For TV 2 har netop bekræftet, at der kommer en sæson 2.

Af: Hanne Bang Foto: TV2
27. maj. 2022 | Bolig | ALT.dk

Da det sidste afsnit af ”Linde på Langeland” løb over i skærmen i onsdag, stod det klart, at det kæmpestore hus langt fra var færdigt. Trods masser af gåpåmod og en kæmpestor arbejdsindsats sommeren over var det faktisk kun køkkenalrummet (og nuvel træhuset i haven), der stod klar til brug.

Men selv om Sofie Linde og Joakim Ingversen havde håbet på, at de var nået længere i processen, så er intet så skidt, at det ikke er godt for noget, for TV 2 bekræfter nu over for SE og HØR, at der kommer endnu en sæson.

LÆS OGSÅ: "Han sagde: Nu kysser jeg dig": 12 ting, du (måske) ikke vidste om Sofie Linde

Så nu kan vi glæde os til endnu en herlig sæson i selskab med Sofie, Joakim, deres superseje håndværkere og ikke mindst deres dejlige unger og hunden Kim. Og mon ikke, der bliver nok at tage fat på? Sofie Linde har hvert fald over for BILLED-BLADET tidligere på året givet udtryk for, at der er arbejde nok til, at de kan fortsætte programmet:

- Vi er jo langtfra færdige, men jeg elsker sådan noget og har haft det vildt sjovt med det. Det er et evighedsprojekt, selv om jeg er ukuelig optimist og troede, at vi ville være færdige for længst.

Hvornår sæson 2 af Linde på Langeland ruller over skærmen er ikke fastlagt endnu, men en ting er sikkert - vi glæder os til at se med!

Anbefalet til dig