-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Blåmuslinger som ved middelhavet
Næringsindhold
- Energi pr. person:365 Kcal
- Fedt:19 %
- Protein:29 %
- Kulhydrat:48 %
4
Total:20 minutter
Ingredienser
- 2 kg blåmuslinger
- 2 stilke bladselleri
- 1 fennikelknold
- 1 bundt forårsløg
- 4 tomater
- 1 knsp. safran
- 1 spsk smør
- 1 dl tør hvidvin
- salt, peber
- 300 g groft brød.
Sådan gør du
- Skyl muslingerne i koldt vand og check, at alle er lukkede.
- Snit bladselleri, fennikel og forårsløg og skær tomaterne i grove tern.
- Sautér safran et kort øjeblik i smeltet smør, tilsæt bladselleri, fennikel og hvidvin og bring det i kog. Kom muslinger, tomater og forårsløg ved, læg låg på gryde og kog 4 min. til muslingerne har åbnet sig. Ryst gryden et par gange. Muslinger, der ikke åbner sig, skal kasseres.
- Smag til med salt og peber og server straks med groft brød.