-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Skønne boller med safran og nødder
Lækre sunde boller bagt med safran og nødder. Se her, hvordan du bager lækre boller med safran og nødder i dejen. Det er sunde boller, når de er bedst:
Næringsindhold
- Energi pr. person:190 Kcal
- Fedt:10 %
- Protein:13 %
- Kulhydrat:77 %
12-14 Stk
Ingredienser
- 1 spsk lunkent vand
- ½ tsk safrantråde
- ½ liter kærnemælk
- 25 g gær
- 1 spsk honning
- 2 tsk salt
- 50 g ristede, hakkede mandler,
- valnødder eller hasselnødder
- 100 g hakkede dadler
- 250 g kamut-fuldkornsmel
- 300 g hvedemel
SÅDAN GØR DU
Sådan gør du:
- Kom safrantrådene i en lille skål, hæld det varme vand over og lad dem trække.
- Smuldr gæren i en skål, tilsæt kærnemælk, safrantråde samt honning og salt.
- Rør kamutmelet i dejen sammen med dadler og nødder og rør derefter hvedemelet i dejen. Dæk dejen til og lad den hæve lunt en times tid.
- Form dejen til 12-14 boller med en ske. Sæt dem på en plade med bagepapir og lad dem efterhæve 10 minutter, før de bages i ovnen ved 200° i 20-25 minutter.