-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Cashewpandekager med birkes og mynte
En lækker morgenpandekage, der smager godt med græsk yoghurt eller skyr, tørristede cahewnøddder og friske bær.
4-6 stk.
Ingredienser
- 50 g cashewnødder, blendet til nøddemel i en minihakker
- 1 æg
- 100 g skyr
- 2 ½ dl mælk
- 3 spsk honning
- 1 stor håndfuld frisk mynte, finthakket
- ½ økologisk citron, saft og fintrevet skal heraf
- ½ tsk kanel
- 1 knsp kardemomme
- 1 tsk vaniljepulver
- 2 spsk birkes
- 1 ½ dl hvedemel
- koldpresset rapsolie
- 1-2 spsk smør til stegning
Sådan gør du
- Blend cashewnøddemel, æg, skyr, mælk, honning, mynte, citronsaft og -skal med en stavblender.
- Bland de tørre ingredienser i en skål for sig, og rør det hele godt sammen.
- Varm 2-3 spsk olie op på en pande sammen med 1 spsk smør.
- Brug ca. 2 spsk dej pr. pandekage.
- Bag 4 små pandekager ad gangen.
- Vend dem efter 2-3 minutter, eller når de er gyldne.
