-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Chokoladebrud med lakrids
Chokoladebrud med hvid chokolade: Hvid chokolade og lakrids klæder hinanden utrolig godt smagsmæssigt, og får lige et ekstra pift af den parfumerede citronskal.
12
Ingredienser
- 100 g mandelsplitter
- 200 g hvid chokolade
- revet skal af ½-1 usprøjtet citron
- lakridspulver(fås bl.a. i Panduro Hobby).
Sådan laver du chokoladebrud
- Rist mandelsplitterne gyldne på en pande, og lad dem køle af. Smelt den hvide chokolade i vandbad(hvid chokolade brænder hurtigt på, så vandbad er den bedste og sikreste måde at smelte den på), og lad den derefter køle ned til stuetemperatur. Læg et stykke bagepapir ud på et stort skærebræt eller noget lignende med en glat overflade. Vend halvdelen af mandelsplitterne i chokoladen, hæld den udover bagepapiret og spred ud til et semityndt lag.
- Drys resten af mandlerne og citronskal over, og lad chokoladen stivne helt i køleskabet. Drys med lakridspulver når „choko-pladen" er hård og bræk den i vilkårlige bidder. Opbevar den køligt.