-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Fiskefrikadeller med tomat og dild
En favorit til børnene
4
Total:40 minutter
Ingredienser
- 1,2 kg nye kartofler
- 600 g færdig fiskefars
- 500 g tomater
- 1 lille bundt dild
- 6 forårsløg
- 1/2 dl olivenolie
- 20 g smør.
Sådan laver du fiskefrikadeller:
- Skrub kartoflerne, og bring dem i kog i en gryde med vand. Kog kartoflerne helt møre, ca. 15 min. Hæld vandet fra på nær en lille bundsjat.
- Form fiskefarsen til frikadeller, og steg dem gyldne i smeltet smør, ca. 6 min. på hver side.
- Skær tomater og dild groft ud. Skær forårsløgene i ringe. Mos det hele sammen med de kogte kartofler og olivenolie med et piskeris. Sæt gryden tilbage på komfuret og lun kartoffelmosen igennem.
- Servér fiskefrikadeller og kartoffelmos med friske tomater og dild på toppen.
- Prøv også stegte, grønne tomater