-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
Frokostfrikadelle med pesto
Prøv en anderledes frikadelle med laks og kylling, der giver protein til mange madpakker, og er en nem måde at få fisk ind i din frokost.
Ingredienser
- 12 stk
- 150 g laksefilet
- 300 g hakket kylling eller kalkun
- 1 stk æg
- 1 stk løg, finthakket
- 1 knsp tørret chili
- 130 g hytteost 1,5 %
- 30 g havreklid
- 1 tsk salt
- 1 knsp peber
- 1 tsk estragon
- fedtstof til stegning, f.eks. kokosolie eller smør
- Tilbehør:
- 1 skive rugbrød
- 20 g rød pesto
- 150 g grøntsager, f.eks. gulerod, peberfrugt og bladselleri skåret i stave.
Sådan gør du:
- 1/Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og kør til du får en blød masse. Form 12 frikadeller og steg dem på en pande ved middelvarme i ca. 5 min. på hver side.
- 2/ Pak 3 deller sammen med rugbrød. Kom pestoen i en lille plastikbøtte, snit grøntsagerne og pak dem med i madpakken.
- 75 kcal pr. delle
- 450 kcal for 3 deller rugbrød, grønt og pesto.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
PRØV OGSÅ: Kyllingespyd to-go