-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Fuldkornsboller med blåbær
Lækre boller bagt på kamutmel, som er nemt at bage med, og som giver meget fiberrigt brød.
Næringsindhold
- Energi pr. person:260 Kcal
- Fedt:13 %
- Protein:11 %
- Kulhydrat:5 %
12 stk.
Ingredienser
- 6 dl koldt vand
- 10 g gær
- 1 spsk groft salt
- 1 spsk mørk sirup
- 50 g tørrede blåbær
- 300 g kamutmel
- 200 g durummel
- 250 g hvedemel
- 1 spsk olivenolie
Sådan gør du:
- Hæld vandet i en stor skål og opløs gæren heri. Tilsæt salt, sirup og tørrede blåbær.
- Rør kamutmel og durummel i væsken. Rør dernæst hvedemel i lidt ad gangen.
- Rør dejen længe, f.eks. i en røremaskine. Dryp dejen med olie og stil den tildækket til hævning i køleskabet til næste dag.
Sådan gør du:
- Dyp en stor spiseske i en skål koldt vand.
- Form dejen skødesløst til boller ved hjælp af skeen og fordel dem på to bageplader med bagepapir.
- Lad brødene efterhæve i ca. 30 min.
- Bag bollerne ved 250 grader i ca. 15 min., til de er gyldne. Pensl evt. med lidt vand − det giver en sprød skorpe.
- Afkøl bollerne på en bagerist.