-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Grøn pizza
Nyd denne pizza frisk - den egner sig ikke til madpakken.
Ingredienser
- 100 g frisk spinat
- 50 g forårsløg
- 1/2 dl minimælk
- 15 g gær
- 1 æg
- ca. 45 g mel
- salt
- 50 g tomater
- 75 g reven, mager ost (max 20+)
- 5 g olie til bagning
- 25 g rucolasalat
Tip:
- Damp spinaten, hak den groft, og afkøl den. Snit forårsløgene. Lun mælken lidt, og opløs gæren heri. Pisk herefter æg i, og tilsæt den hakkede spinat og de snittede forårsløg. Tilsæt mel og krydr med salt. Det bliver til en lidt våd dej, der hældes ud på en bageplade med bagepapir på. Bred dejen ud til en cirkel, og bag den ved 200° i ca. 15 min., til overfladen er fast. Tag den bagte pizzabund ud, læg skivede tomater på, drys reven ost over, og kom pizzaen tilbage i ovnen. Bag den, til osten er smeltet og gylden (ca. 10 min.). Tag pizzaen ud, læg rucolasalatblade på, og fordel olivenolien, der er smagt til med presset hvidløg, hen over pizzaen. Server pizzaen straks.
- Kalorier 635 kcal.
- Protein 40 g (25 procent)
- Kulhydrat 49 g (31 procent)
- Fedt 32 g (44 procent)
- Kostfibre: 3 g
- Vil du gerne tabe dig? Tilmeld dig ALT for damernes Slankeklub her