-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Grundopskrift på pizzadej
Bag kun 1-2 pizzaer adgangen.
(Til ca. 6 pizzaer på hver 20 cm)
Grundopskrift på pizzadej
- Arbejdstid: 45 min.
- Hævetid: ca. 2 timer
- Bagetid med fyld: ca. 20 min.
- Fryse-egnet
- Ingredienser:
- 600 g mel (Italiensk hvedemel af typen „nr. 00“)
- 25 g gær
- ½ tsk salt
- 3 dl vand
- 2 spsk olivenolie
- Udrør gæren i lunet vand(vandets temperaturskal være fingerlunt).Kom salt og olie i gærvæden.
- Hæld melet ien skål og lav en fordybningi midten. Hældgærvæden i. Ælt dejen sammen, til den er glatog smidig, og form dentil en kugle, som læggesi en skål. Læg etklæde over og lad dejenhæve lunt, til den blivermindst dobbelt så stor.
- Forvarm ovnen til 230grader. Hvis man har enbagesten, bliver resultatetbedre. Bagestenenlægges på bagepladen,når ovnen tændes. Deldejen i 6 dejkugler. Laddem efterhæve et kvarterstid. Pres nu dejenud til runde eller rektangulæreflade dejplader.
- Kom fyld på, stænk medolivenolie og bag pizzaernefra 20 min., afhængigtaf mængden af fyld.