-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
John Prices fiskefilet fra Portugal
Solen og farverne i Portugalhar inspireret Price tildenne fiskeret.
„Siger De sardiner, siger jeg Portugal,siger jeg portvin, er svaret også Portugal,og drømmer De om syden, skulle De prøvedenne dejlige ret med rødspættefileter“
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 40 min.
- Koge- og ovntid: Ca. 30 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 12 rødspættefileter
- 2 mellemstore løg (finthakkede)
- 250 g champignoner (i skiver)
- 2 spsk smør
- 1½ spsk konc. tomatpuré
- ½ spsk paprika
- krydderurtebuket af 1 kvist timian, 2 persilleduske og 2 laurbærblade
- 1½ dl hvidvin
- ½ liter bouillon (fra tern)
- 2 røde peberfrugter (i fine strimler)
- 2 spsk smør
- 2 spsk mel
- salt og peber
- Steg løgene klare i smørret,og kom dereftersvampene i. Lad demsnurre med nogle min.
- Rør tomatpuré og paprikai og tilsæt hvidvin, bouillonog krydderurtebuket.Lad det småkoge i 10min. Fisk krydderurtebukettenop.
- Drys fileternemed salt og kom dem iet ovnfast fad. Fordel peberfrugtstrimlerneover.
- Rør smør og mel sammentil en „smørbolle” og piskden i løg-svampesovsen.Smag til. Hæld løg-svampesovsenover fisk ogpeber i fadet. Sæt i ovnenved 225 grader i 15 min.