-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Kartoffel-ærtesuppe
Næringsindhold
- Energi pr. person:550 Kcal
- Fedt:16 %
- Protein:18 %
- Kulhydrat:66 %
4
Ingredienser
- 1 hakket løg
- 2 hakkede fed hvidløg
- 2 stilke fintsnittet bladselleri
- 2 tsk olivenolie
- 1 kg kartofler i tern
- 1-1,2 l grøntbouillon
- et par kviste timian
- 250 g ærter
- 1 dl fløde 9%
- salt, peber.
- Servering:
- 4 skiver landbrød
- 2 tsk olie
- 75 g røget tun i tynde skiver.
Sådan gør du
- Sautér løg, hvidløg og bladselleri i olie et par minutter. Kom kartoflerne ved, rør om og tilsæt ca. 1 l bouillon samt timian.
- Kog til kartoflerne er møre, tilsæt derefter ærterne og kog dem med i et par minutter.
- Blend suppen med fløde, tilsæt evt. yderligere bouillon til den ønskede konsistens og smag godt til med krydderier.
- Pensl brødene med lidt olie, rist dem sprøde, skær dem i hapser og servér med røget tun til suppen.