-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
Kerneboller
Tag hul på det nye år ved at bage nogle lækre og sunde kerneboller, der tilmed er velegnede at gemme i fryseren, så du har sundt morgenbrød eller en lækker frokostbolle lige ved hånden.
15 stk.
Kerneboller
- 6 dl vand
- 100 g knækkede rug- el. hvedekerner
- 100 g havregryn
- 50 g solsikkekerner
- 1½ tsk. salt
- 1 spsk. olie
- 25 g gær
- 150 g durumhvedemel
- ca. 400 g hvedemel
- 1 sammenpisket æg til pensling
- 1 dl hakkede solsikkefrø
- Kom vand, kerner, havregryn og solsikkekerner i en gryde, og kog det op under omrøring. Lad det småkoge 2-3 min. Afkøl grøden 1 time. Kom grøden i en skål. Rør salt, olie og gær i. Tilsæt durumhvedemel og hvedemel, og rør dejen 5-10 min. (gerne på køkkenmaskine). Dejen skal være fugtig og lidt klistret. Stil dejen til hævning tildækket et lunt sted ca. 1 time.
- Form dejen til boller, og læg dem på en bageplade. Lad dem efterhæve 20 min. under et klæde. Pensl med sammenpisket æg, og drys med hakkede solsikkekerner. Bag bollerne ved 225 gr. på midterste ovnribbe ca. 20 min.