Opskrift på kokos-frugtsnegle & chai

Kokos-frugtsnegle & chai

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    219 Kcal
  • Fedt:
    19 %
  • Protein:
    12 %
  • Kulhydrat:
    69 %

8

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 1 dl lunkent vand
  • 1 spsk fyldende Becel
  • 1 æg
  • 1/2 tsk salt
  • ca. 250 g hvedemel
  • 100 g tørret frugt, f.eks. mango, papaya og melon
  • 2 spsk kokosmel
  • 1/2 tsk stødt ingefær
  • 1 spsk rørsukker
  • revet skal fra 1/2 økologisk lime eller citron.
  • Chai:
  • 4 dl mini mælk
  • 8 kopper chai.

  1. Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt Becel, æg, salt samt hvedemel lidt ad gangen. Ælt dejen godt igennem og sæt den til hævning et lunt sted i 45 minutter.
  2. Slå dejen ned og rul den ud til en stor firkant ca. 30 x 30 cm.
  3. Drys med frugt, kokosmel samt en blanding af ingefær, sukker og limeskal. Rul dejen sammen til en roulade og skær den i 8-16 lige tykke skiver. Læg sneglene til hævning på en bageplade i 30 minutter og bag dem ved 210 grader i ca. 15 minutter.
  4. Chai: Varm mælken og skum den op med en mælkeskummer. Hæld den varme mælk i teen og servér sammen med 1-2 snegle.