Kokos-frugtsnegle & chai
Næringsindhold
- Energi pr. person:219 Kcal
- Fedt:19 %
- Protein:12 %
- Kulhydrat:69 %
8
Ingredienser
- 25 g gær
- 1 dl lunkent vand
- 1 spsk fyldende Becel
- 1 æg
- 1/2 tsk salt
- ca. 250 g hvedemel
- 100 g tørret frugt, f.eks. mango, papaya og melon
- 2 spsk kokosmel
- 1/2 tsk stødt ingefær
- 1 spsk rørsukker
- revet skal fra 1/2 økologisk lime eller citron.
- Chai:
- 4 dl mini mælk
- 8 kopper chai.
- Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt Becel, æg, salt samt hvedemel lidt ad gangen. Ælt dejen godt igennem og sæt den til hævning et lunt sted i 45 minutter.
- Slå dejen ned og rul den ud til en stor firkant ca. 30 x 30 cm.
- Drys med frugt, kokosmel samt en blanding af ingefær, sukker og limeskal. Rul dejen sammen til en roulade og skær den i 8-16 lige tykke skiver. Læg sneglene til hævning på en bageplade i 30 minutter og bag dem ved 210 grader i ca. 15 minutter.
- Chai: Varm mælken og skum den op med en mælkeskummer. Hæld den varme mælk i teen og servér sammen med 1-2 snegle.