-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Krydderboller
Prøv opskriften på den duftende og lækre klassiker, krydderbollen.
ca. 10 stk.
Ingredienser
- 2 æg
- 2 dl mælk
- 25 g gær
- 1 1/2 tsk. salt
- 2 tsk. sukker
- 3/4 tsk. stødt kardemomme
- ca. 425 g mel
- sammenpisket æg til pensling
- Pisk æg, mælk, gær, salt, sukker og kardemomme sammen. Tilsæt mel, og ælt dejen færdig. Lad den hæve ca. 45 min. lunt og tildækket.
- Slå dejen ned, og tril den til 10 lige store boller. Stil dem til efterhævning på pladen, og dæk dem til.
- De skal hæve, til de er meget, meget luftige. Lige før de sættes i ovnen, pensles de med sammenpisket æg.De bages ved 210 gr. i ca. 16 min. og køles derefter af.