-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Lagkage med påskeæg
Afslut påskefrokosten med herligt hjemmebag, her får du en lækker opskrift til kagebordet fuld af god smag og påskestemning.
(1 stk.)
Ingredienser
- 3 lyse lagkagebunde
- Creme:
- 2½ dl mælk
- 4 æggeblommer (el. 2 bægre past.)
- ½ vaniljestang
- 2 spsk. sukker
- 1 spsk. majsstivelse
- Desuden:
- 1½ dl piskefløde
- 2 dl hindbærsyltetøj
- 1 marcipanlåg (købes færdig)
- 1½ dl piskefløde
- 1 pose påskeæg
- sigtet flormelis
- silkesnor
- Pisk mælk, æggeblommer, vaniljekorn, sukker og majsstivelse sammen i en gryde. Varm det op, til det jævner og bobler. Kog det ca. 1 min. under omrøring. Hæld cremen i en skål, og drys med sukker.
- Lad det køle af i køleskab tildækket en halv times tid. Pisk fløden til skum, og vend det i den afkølede creme.
- Fordel halvdelen af hindbærsyltetøjet på 1 kagebund.
- Fordel en tredjedel af cremen over. Gentag med næste bund, og læg den sidste bund over.
- Kom marcipanlåget over, og fordel resten af cremen på kagens top.
- Pynt med påskeæg og et drys flormelis. Bind evt. en silkesløjfe omkring kagen.
Her er påskens fineste lagkager
9 skønne hjemmelavede påskeæg
-
Lav dit eget påskeæg
-
Påskeæg med pistacie og syltet ingefær
-
Påskeæg med hård og blød nougat
-
Hjemmelavede påskeæg med pistacie og orangenougat
-
Lav dine egne påskeæg med nougat og marcipan
-
Chokoladepåskeæg
-
Påskeæg med smag af hvid chokolade, brombær og lakrids
-
Nemme påskeæg med kokos, du hurtigt kan lave
-
Chokoladeæg med irish coffee