-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Lam med tomat, kikærter og koriander
Næringsindhold
- Energi pr. person:710 Kcal
- Fedt:30 %
- Protein:24 %
- Kulhydrat:46 %
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 350 g lammebov, skåret i gode, store tern
- 1 spsk reven ingefær
- 2 fed knust hvidløg
- salt, peber
- 2 tsk olivenolie
- 2 løg i både
- 1 dåse økologiske tomater
- ca. 1-2 dl hønse- eller grøntsagsbouillon
- 1 dåse velafdryppede økologiske kikærter
- 1 bdt. koriander
- 4 fuldkorns nan.
Sådan gør du
- Vend kødet med ingefær, hvidløg, salt og peber.
- Varm olien i en gryde og brun kødet sammen med løgene. Hæld tomater samt lidt bouillon ved og lad det hele snurre ca. 20 minutter – check om kødet er mørt.
- Bland kikærterne i, spæd evt. til med yderligere bouillon, varm retten igennem og smag til med salt og peber og server i dybe tallerkener med frisk koriander og nan.