-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Lammefrikadeller med mynte
Denne udgave af lammefrikadellerne er lidt mellemøstlige. Hvidløg er jo lidt af et vidundermiddel, det virker fordøjelsesfremmende og virker som naturlig antibiotika, der dræber uinviterede bakterier og parasitter i vores system. Mynte smager friskt og er perfekt sammen med lammekød. Disse deller er gode til en stor god kålsalat med masser olivenolie og citron i.
4
Ingredienser
- 500 g hakket lammekød
- 2 løg finthakket
- 3 fed hvidløg finthakket
- 1 stort bundt frisk mynte hakket
- 1 æg
- 1 spsk stødt spidskommen
- 3 spsk fuldkornsmel
- havsalt
Sådan laver du lammedeller
- Bland kødet med løg og hvidløg, og kom de resterende ingredienser i. Rør godt rundt, og lad dejen hvile i 30 min. Steg dem på panden i smør og servér med det samme.