-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Langtidsstegt lammebov med rosmarin
Langtidsstegt lammekød passer sig selv i ovnen og bliver fantastisk mørt! Det kan ikke gå galt.
6
Ingredienser
- 3-4 fed hvidløg
- 3 rødløg
- 1 fennikel
- 1 lammebov af ca 1,8 kg (bovbladet er fjernet, og kødet bundet med lidt kødsnor)
- 2-3 kviste rosmarin ½
- citron skåret i både
- Tilbehør: forskellige salater f.eks. kålsalat og bagte rødbeder og kartofler.
Sådan gør du:
- Knus hvidløgene let med skallen på. Pil og skær rødløgene i både, og skær fennikel i grove tern. Kom løg og fennikel i et ovnfast fad eller en stegeso.
- Læg kødet ovenpå, og krydr med salt, friskkværnet peber, hvidløg og plukket rosmarin. Tilsæt vand, så det dækker halvt op omkring kødet.
- Sæt kødet i ovnen 2½- 3 timer ved 140-150 grader. Hæld lidt af væske fra bunden af fadet over kødet undervejs i stegningen.
- Lad kødet hvile 15 min før udskæring, og krydr med friskkværnet peber og lidt citronsaft.
- Skær skiver af den langtidsstegte lammebov, og servér med rødløg, fennikel fra bunden af fadet og lidt stegesky. Servér lammet med bagte rødbeder og kartofler med feta og mynte og sprød kålsalat.