-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
Lette flute
De mætter ikke for voldsomt og passer derfor godt til de fleste hovedretter.
6-8 stk.
Ingredienser
- 3 dl mælk
- 25 g gær
- 3 spsk. olie
- 1½ tsk. salt
- ca. 450 g mel
- sammenpisket æg til pensling drys efter smag
- Hæld den lunede mælk over smuldret gær, olie og salt i dejskålen. Pisk omkring halvdelen af melet i væsken, og ælt derefter så meget mel i dejen, som den kan tage. Den skal være smidig, men ikke klistret. Lad den hæve en god halv time.
- Slå dejen ned og del den. Vil du have brødene meget akkurate, kan du veje dejen, så de bliver lige store. Form dejen til flute ved at klappe den ud i en firkant, der rulles stramt sammen, glattes og lægges til efterhævning. Fortsæt til al dejen er brugt, dæk brødene til, og lad dem efterhæve ca. 25 min.
- Pensl dem med æg, og drys efter smag. Giv hvert brød 2 dybe, lange snit med en hobbykniv eller en anden superskarp kniv, og stil dem straks i ovnen på øverste rille. Bages ca. 13 min. ved 210 gr.