Nudelsuppe med hakkekød
En spændende ret, der er en god variation af hverdagens elskede hakkekød.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- 200 g hakket oksekød
- ½ spsk olie
- 1 fed hvidløg (finthakket)
- 10 g frisk ingefær (finthakket)
- ½ chili(finthakket)
- 2 stilke blegselleri
- (fintsnittet)
- 2 gulerødder (fintsnittet)
- ¾ liter bouillon
- 125 g ægnudler
- 2 spsk soja
- Brun kødet i en gryde med olie og tilsæt finthakket hvidløg, ingefær og chili (uden frø og mellemvægge). Steg et par min. og tilsæt så de fintsnittede grønsager.
- Spæd med bouillon og lad suppen simre 5-8 min. Tilsæt nudlerne og lad det koge 1-2 min. Smag til med soja og servér straks.