Nudelsuppe med hakkekød

Nudelsuppe med hakkekød

En spændende ret, der er en god variation af hverdagens elskede hakkekød.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 200 g hakket oksekød
  • ½ spsk olie
  • 1 fed hvidløg (finthakket)
  • 10 g frisk ingefær (finthakket)
  • ½ chili(finthakket)
  • 2 stilke blegselleri
  • (fintsnittet)
  • 2 gulerødder (fintsnittet)
  • ¾ liter bouillon
  • 125 g ægnudler
  • 2 spsk soja

  1. Brun kødet i en gryde med olie og tilsæt finthakket hvidløg, ingefær og chili (uden frø og mellemvægge). Steg et par min. og tilsæt så de fintsnittede grønsager.
  2. Spæd med bouillon og lad suppen simre 5-8 min. Tilsæt nudlerne og lad det koge 1-2 min. Smag til med soja og servér straks.