Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Aspargesbrød
Foto: Thomas Hergaard

Aspargesbrød - opskrift fra Hjemmet

Aspargesbrød

plate (2 personer)
printer Print

Arbejdstid: 10 min.
Koge/bagetid: 8 min.
Ikke fryse-egnet
2 skiver brød
250 g grønne asparges
50 g mayonnaise
1 usprøjtet citron
persille
salt og peber

  1. Skær asparges til, så de passer til brødet, og damp dem næsten møre i lidt kogende, letsaltet vand – ca. 4 min. Tag dem op og lad dem dryppe godt af.
  2. Rist brødet let og læg det på en bageplade. Læg aspargesene på brødet.
  3. Rør mayonnaise sammen med fintrevet citronskal, ca. 1 spsk citronsaft og hakket persille. Smør det over aspargesene og gratiner dem under grillen i ovnen ca. 5 min.
  4. Server straks.
Se, hvad vi ellers skriver om: Tilbehør