Bagte kartofler med hakkebøf og løg
SPONSORERET indhold

Bagte kartofler med hakkebøf og løg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hakkebøf med løg er en velkendt klassisk ret. Prøv denne nye version, hvor hakkebøffen serveres i en bagte kartoffel.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
17. apr. 2022 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

  • 4 store bagekartofler
  • 25 g smør
  • 1 dl cremefraiche
  • salt og peber
  • 2 stegte hakkebøffer
  • 1 løg
  • 15 g smør
  • 1 spsk. ahornsirup
  • 100 g reven vesterhavsost eller mild cheddar

Pynt:

  • persille

Tilbehør:

  • blandet salat og syltede rødbeder

Sådan gør du:

  1. Skrub kartoflerne under koldt vand. Aftør dem. Kom kartoflerne i en smurt bradepande. Stil dem i ovnen ved 200 gr. i ca. 1-1¼ time, til de er helt gennembagte.
  2. Halvér kartoflerne. Hul kartoflerne ud med en ske. Mos indholdet med en gaffel. Bland kartoffelmassen med smør og creme fraiche. Krydr med salt og peber.
  3. Stil kartoflerne på bagepapir på en bageplade. Steg smuldrede hakkebøffer og hakkede løg i smør på en pande. Kom ahornsirup i, og smag til med salt og peber.
  4. Fordel blandingen over kartoflerne. Drys osten over. Stil kartoflerne i ovnen ved 225 gr. i 15 min. Pynt med persille.

Anbefalet til dig