
SPONSORERET indhold
Skøn banankage med chokolade
En banankage gør altid lykke - her får du opskriften på den helt klassiske banankage, som er lige til at tage med, når der skal deles kage ud i 'klassens time' eller på kontoret.
1 bradepande med banankage |
Total: 45 min
Ingredienser
6 æg
340 g sukker
200 g smeltet smør
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 moste bananer
200 g hakket mørk chokolade
100 g smeltet chokolade til at stænke kagen med.
Sådan bager du banankage:
- Pisk æg og sukker sammen, til det er skummende og lysegult. Rør derefter smørret i.
- Vend hvedemel og bagepulver sammen og rør det i dejen sammen med de mosede bananer. Vend til sidst det hakkede chokolade i.
- Fordel dejen i bradepande med bagepapir i og bag kagen i ovnen i 30 minutter i 175 grader.
- Køl den derefter ned på en bagerist og stænk den med smeltet chokolade: Tag en ske og „kast“ chokoladen frem og tilbage hen over kagen.
- Servér kagen, når chokoladen er størknet.