Hjemmebagt banankage med chokolade
SPONSORERET indhold

Skøn banankage med chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En banankage gør altid lykke - her får du opskriften på den helt klassiske banankage, som er lige til at tage med, når der skal deles kage ud i 'klassens time' eller på kontoret.

Af: Trine Hahnemann Foto: Lars Ranek
15. feb. 2018 | Mad | ALT for damerne
1 bradepande med banankage | Total: 45 min

Ingredienser

6 æg
340 g sukker
200 g smeltet smør
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 moste bananer
200 g hakket mørk chokolade
100 g smeltet chokolade til at stænke kagen med.

Sådan bager du banankage:

  1. Pisk æg og sukker sammen, til det er skummende og lysegult. Rør derefter smørret i.
  2. Vend hvedemel og bagepulver sammen og rør det i dejen sammen med de mosede bananer. Vend til sidst det hakkede chokolade i.
  3. Fordel dejen i bradepande med bagepapir i og bag kagen i ovnen i 30 minutter i 175 grader.
  4. Køl den derefter ned på en bagerist og stænk den med smeltet chokolade: Tag en ske og „kast“ chokoladen frem og tilbage hen over kagen.
  5. Servér kagen, når chokoladen er størknet.

Anbefalet til dig