![Lækker banankage, der er bagt i bradepande, så den er nem at tage med - f.eks. i skole eller på arbejde. Hjemmebagt banankage med chokolade](/media/15f8e5a3e15f42f5af7ec318f384a0c5/559d883a10ab4cd1b7ad445e1bd474d7.jpg?width=400&quality=80)
SPONSORERET indhold
Skøn banankage med chokolade
En banankage bringer altid lykke - her får du opskriften på den helt klassiske banankage, som er lige til at tage med, når der skal deles kage ud i 'klassens time' eller på kontoret.
1 bradepande med banankage |
Total: 45 min
Ingredienser
6 æg
340 g sukker
200 g smeltet smør
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 moste bananer
200 g hakket mørk chokolade
100 g smeltet chokolade til at stænke kagen med.
Sådan bager du banankage:
- Pisk æg og sukker sammen, til det er skummende og lysegult. Rør derefter smørret i.
- Vend hvedemel og bagepulver sammen og rør det i dejen sammen med de mosede bananer. Vend til sidst det hakkede chokolade i.
- Fordel dejen i bradepande med bagepapir i og bag kagen i ovnen i 30 minutter i 175 grader.
- Køl den derefter ned på en bagerist og stænk den med smeltet chokolade: Tag en ske og „kast“ chokoladen frem og tilbage hen over kagen.
- Servér kagen, når chokoladen er størknet.