bloody mary opskrift
SPONSORERET indhold

Bloody Mary de luxe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Jeg er vild med at have en hot chilivodka stående, hvis nu jeg liiiige skal servere en Bloody Mary. Har du ikke haft tid til at have sådan en til at stå og trække, kan du bare spice op med tabasco og bruge helt almindelig vodka.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schönnemann
25. jul. 2018 | Opskrift | ALT for damerne
2 sjusser | Total: 10 min

Ingredienser

Chilivodka:
2 dl vodka
2 små stærke chili

Bloody Mary:
200 g modne tomater
3 spsk citronjuice
1 tsk worcestershiresauce
3 dl tomatjuice eller grøntsagsjuice
½ dl chilivodka eller vodka
salt
masser af peber
evt. tabasco
2-4 stilke bladselleri små tomater til pynt

Sådan laver du Bloody Marys

  1. Flæk chilierne, og kom dem i en laske, og hæld vodka over den. Lad den trække i 1-3 døgn. Sigt den, når du synes, den er stærk nok. (Har du ikke tid til det, kan du bruge helt almindelig vodka og spice op med tabasco)
  2. Fjern blomsten på tomaterne, og blend tomater, citronjuice, worcestershiresauce og juice sammen til en tyk juice.
  3. Spæd med vodka, og smag til med salt, masser af peber og evt. tabasco, hvis du ikke brugte en chilivodka.
  4. Fordel sjussen i to glas, gerne med masser af isterninger, pynt med bladselleri, små tomater og sugerør, og servér straks.

Anbefalet til dig