Brødæggebægre med cheddar
SPONSORERET indhold

Brødæggebægre med cheddar

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Overrask familien med sjove brødæggebægere med cheddar. De sjove æggebægere er formet, så der er plads til et æg, og er derudover fyldt med mild cheddar - en skøn tilføjelse til morgenbordet i påsken.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Tia Borgsmidt
16. mar. 2021 | Mad | Hendes Verden
8 stk.

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 3 dl lunkent vand
  • 1 æg
  • 1 tsk. salt
  • 50 g reven mild cheddar
  • 1 spsk. olivenolie
  • 550 g hvedemel, gerne italiensk tipo 00

Desuden:

  • 1 sammenpisket æg
  • evt. tørret oregano til drys

Sådan gør du:

  1. Udrør gæren i vandet. Rør æg, salt, cheddar og olivenolie i. Tilsæt hvedemelet, og ælt dejen smidig. Stil dejen til hævning et lunt sted tildækket en times tid.
  2. Udrul dejen til 8 cirkler ca. 3 cm tykke. Læg dem på bagepapir. Lad dem efterhæve 15 min.
  3. Lav en fordybning i hver. Pensl brøddene med æg, og drys evt. med oregano. Bag brødene ca. 18 min. ved 225 gr. på midterste ovnribbe.
  4. Server brødene med blødkogte æg i.

Anbefalet til dig