Buddha bowl
SPONSORERET indhold

Buddha bowl

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne skønne buddha bown smager fantastisk! De sorte ris er længe om at koge, men skal det gå hurtigt kan du vælge parboiled ris.

Af: Louisa Lorang Foto: Maria Warnke Nørregaard
16. jul. 2019 | Opskrift | Fit living
2 personer

Ingredienser

1 dl sorte ris
2 håndfulde ribbet grønkål
Olivenolie
Salt
3-4 gulerødder
3-4 tsk. harissa
Lidt citronsaft

Hummus:
180 g kogte kikærter
½-1 fed hvidløg
1 tsk. tahin
1 tsk. knust spidskommen
1 spsk. olivenolie
3 spsk. citronsaft
3-4 spsk. koldt vand

Desuden:
1 spsk. yoghurt naturel, 1,5 %
Citronbåde

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    473 Kcal
  • Fedt:
    26 %
  • Protein:
    14 %
  • Kulhydrat:
    60 %

Sådan gør du

  1. Kog risen mør efter anvisningen. Hak kålen groft. Steg den i olivenolie i et par minutter på en varm pande. Krydr med salt.
  2. Skræl gulerødderne, og skær dem i mundrette stykker. Steg dem stille og roligt i lidt olivenolie på den varme pande.
  3. Steg i 8-9 minutter. Krydr med salt, harissa og citronsaft.
  4. Blend kikærter, hvidløg, tahin, spidskommen, olie, citron og vand sammen.
  5. Smag til. Anret ris, kål, gulerødder, yoghurt og harissa i skåle med citronbåde til.

Anbefalet til dig