SPONSORERET indhold
Curry stir fry
Af: Gitte Heidi Rasmussen og Anne Jørgensen Pøhl
Foto: Andreas Wiking og Getty Images
4
Ingredienser
4 dl jasminris
400 g kalkunbryst i strimler
½ dl olie
1-2 tsk gul karry
300 g grønne bønner
300 g sukkerærter
1 dåse ananas i tern
1 bdt. forårsløg
1 spsk fish sauce
1 spsk limesaft
1 bdt. frisk koriander.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:632 Kcal
-
Fedt:22 %
-
Protein:21 %
-
Kulhydrat:57 %
Sådan gør du
Kog risene som anvist.
Lynsteg kalkunstrimlerne i en wok i halvdelen af olien ca. 2 minutter.
Tilsæt karry, bønner og sukkerærter og lynsteg endnu 2 minutter i resten af olien.
Tilsæt ananas og snittede forårsløg, lynsteg 1-2 minutter og smag til med fish sauce og limesaft. Drys med koriander og servér med ris.