Opskrift på curry stir fry
SPONSORERET indhold

Curry stir fry

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen og Anne Jørgensen Pøhl Foto: Andreas Wiking og Getty Images
27. jan. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 dl jasminris
400 g kalkunbryst i strimler
½ dl olie
1-2 tsk gul karry
300 g grønne bønner
300 g sukkerærter
1 dåse ananas i tern
1 bdt. forårsløg
1 spsk fish sauce
1 spsk limesaft
1 bdt. frisk koriander.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    632 Kcal
  • Fedt:
    22 %
  • Protein:
    21 %
  • Kulhydrat:
    57 %

Sådan gør du

Kog risene som anvist.
Lynsteg kalkunstrimlerne i en wok i halvdelen af olien ca. 2 minutter.
Tilsæt karry, bønner og sukkerærter og lynsteg endnu 2 minutter i resten af olien.
Tilsæt ananas og snittede forårsløg, lynsteg 1-2 minutter og smag til med fish sauce og limesaft. Drys med koriander og servér med ris.