Eggnog
SPONSORERET indhold

Julens bedste eggnog

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Ingen jul uden eggnog. Det er tungt og lidt for meget, men virkelig luksus.

Af: Louisa Lorang Foto: Maria Warnke Nørregaard
06. dec. 2018 | Opskrift | ALT for damerne
Drinks til 4

Ingredienser

2 hele æg
½ dl sukker
½ vaniljestang, korn heraf
½ dl cognac
½ dl mørk rom
1 dl sødmælk
muskatnød, revet

Sådan gør du

  1. Pisk æggene. Bland sukker og vaniljekorn, og tilsæt sukkeret lidt ad gangen. Pisk til æggene er skummende.
  2. Kom cognac, rom og mælk i, og smag til med lidt revet muskatnød.
  3. Sæt drinken på køl i 1 time. Sørg for, at den er dækket til, så alkoholen ikke fordamper.
  4. Rør rundt, og servér drinken i 4 glas.
  5. Afslut evt. med lidt revet muskatnød på toppen.

Anbefalet til dig