Entrecote med svampe
Foto: Maria Warnke Nørregaard Entrecote med svampe - simpel og lækker aftensmad!

Lækker entrecote med blandede svampe

Hvis aftensmaden skal være simpel og rigtig lækker, så prøv opskriften på denne krydrede entrecote med blandende svampe til.

printer Print
clock 25 minutter
plate 2 personer

2 stk. entrecote a 200 g
Salt og peber
1 tsk. Five spice-krydderi
1 tsk. olivenolie
350 g blandede svampe eller markchampignoner
1 tsk. olivenolie
100 g kogt quinoa
1 bdt. groft snittede forårsløg
8 hakkede hasselnøddekerner
Frisk kørvel

Energi pr. person:
431 Kcal
Fedt:
28 %
Protein:
51 %
Kulhydrat:
21 %

Sådan gør du:

  1. Gnid kødet med salt, peber og Five spice, og steg det i olivenolie et par minutter på hver side alt efter, hvor stegt du vil have kødet.
  2. Tag kødet af panden, og hold det varmt.
  3. Kom svampene i panden med lidt mere olivenolie, og rist dem gyldne under omrøring.
  4. Krydr med salt og peber, og bland quinoa, forårsløg og hasselnødder ved.
  5. Rist videre i yderligere 1 minut, og servér kødet med de stegte svampe og lidt frisk kørvel.
Se, hvad vi ellers skriver om: Nem aftensmad, Bøf, Sund aftensmad og Hovedret