SPONSORERET indhold
Lækker entrecote med blandede svampe
Hvis aftensmaden skal være simpel og rigtig lækker, så prøv opskriften på denne krydrede entrecote med blandende svampe til.
2 personer |
Total: 25 min
Ingredienser
2 stk. entrecote a 200 g
Salt og peber
1 tsk. Five spice-krydderi
1 tsk. olivenolie
350 g blandede svampe eller markchampignoner
1 tsk. olivenolie
100 g kogt quinoa
1 bdt. groft snittede forårsløg
8 hakkede hasselnøddekerner
Frisk kørvel
Næringsindhold
-
Energi pr. person:431 Kcal
-
Fedt:28 %
-
Protein:51 %
-
Kulhydrat:21 %
Sådan gør du:
- Gnid kødet med salt, peber og Five spice, og steg det i olivenolie et par minutter på hver side alt efter, hvor stegt du vil have kødet.
- Tag kødet af panden, og hold det varmt.
- Kom svampene i panden med lidt mere olivenolie, og rist dem gyldne under omrøring.
- Krydr med salt og peber, og bland quinoa, forårsløg og hasselnødder ved.
- Rist videre i yderligere 1 minut, og servér kødet med de stegte svampe og lidt frisk kørvel.