Entrecote med svampe
SPONSORERET indhold

Lækker entrecote med blandede svampe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hvis aftensmaden skal være simpel og rigtig lækker, så prøv opskriften på denne krydrede entrecote med blandende svampe til.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
25. jan. 2020 | Opskrift | Fit living
2 personer | Total: 25 min

Ingredienser

2 stk. entrecote a 200 g
Salt og peber
1 tsk. Five spice-krydderi
1 tsk. olivenolie
350 g blandede svampe eller markchampignoner
1 tsk. olivenolie
100 g kogt quinoa
1 bdt. groft snittede forårsløg
8 hakkede hasselnøddekerner
Frisk kørvel

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    431 Kcal
  • Fedt:
    28 %
  • Protein:
    51 %
  • Kulhydrat:
    21 %

Sådan gør du:

  1. Gnid kødet med salt, peber og Five spice, og steg det i olivenolie et par minutter på hver side alt efter, hvor stegt du vil have kødet.
  2. Tag kødet af panden, og hold det varmt.
  3. Kom svampene i panden med lidt mere olivenolie, og rist dem gyldne under omrøring.
  4. Krydr med salt og peber, og bland quinoa, forårsløg og hasselnødder ved.
  5. Rist videre i yderligere 1 minut, og servér kødet med de stegte svampe og lidt frisk kørvel.

Anbefalet til dig