Flanksteak med kartoffelsalat og artiskokker

Foto: Thomas Hergaard

Flanksteak med kartoffelsalat og artiskokker - opskrift fra Hjemmet

Flanksteak med kartoffelsalat og artiskokker

Skøn sommermad med lækker kartoffelsalat og skønne syltede artiskokker som tilbehør.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer
Ingredienser

Arbejdstid: 40 min.
Stege/kogetid: ca. 30 min. (inkl. hviletid)
Kødet er fryse-egnet
1-2 stk flanksteak (ca. 600 g)
2 spsk smør + 2 spsk olivenolie
salt og friskkværnet peber
Kartoffelsalat:
750 g kartofler (kogte stykker)
250 g syltede artiskokker i olie (drænet vægt, i stykker)
1 lille rødløg (skiver)
3-4 spsk bredbladet persille (hakket)
2 spsk olie-eddike-dressing
1 salathoved (evt. flere slags blandede salater)
Pynt: bredbladet persille
Drys: evt. revet parmesanost

  1. Dup kødet med tør køkkenrulle. Brun det på begge sider i gyldent smør og olie. Krydr med salt og peber. Steg det 5-6 min. på hver side. Kassér pandefedtet og lad kødet hvile i ca. 15 min., før det skæres på tværs af kødtrådene og evt. lidt på skrå.
  2. Bland kolde kartofler med artiskokker, løg, persille og dressing. Anret skiver af kød med grønne salater og kartoffelsalat.
  3. Pynt med persille og drys evt. med parmesanost.

 

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kød, Kartoffelsalat og Flanksteak