-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
Flute med krydderurter
Hjemmebagte flutes med krydderurter - sådan bager du dem.
2 stk.
Ingredienser
- 15 g gær
- 4 dl lunkent vand
- 2 tsk. salt
- ca. 550 g hvedemel med højt proteinindhold, f.eks. pizzamel
- 2 spsk. finthakket, frisk rosmarin
- 6 soltørrede tomater fra olielage
- 2 spsk. olivenolie
- 1-2 tsk. flagesalt
- Udrør gæren i vandet. Tilsæt salt og hvedemel. Ælt dejen længe, til den er blød og elastisk, ca. 10 min.
- Smør en skål med olie, læg dejen heri, læg film over skålen, og stil dejen til hævning tre timer.
- Slå dejen ned, og form to lange flutes. Læg dem på bagepapir på en bageplade, og lad dem efterhæve 15 min. med et klæde over. Tryk flutene lidt flade. Tryk snittede, soltørrede tomater godt ned i dejen. Fordel rosmarin over, dryp olivenolie over, og drys med flagesalt.
- Stil flutene i ovnen ved 225 gr. i ca. 18min.