Forårskylling
SPONSORERET indhold

Forårskylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Ovnen gør det meste af arbejdet for dig. Hvis du vil, kan du vende perlespelt, mynte og hele balladen sammen i fadet.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
03. maj. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 stor kylling, gerne øko
olivenolie
salt
1 øko-citron
1 bundt rabarber (3-4 stilke)
ca. 2 spsk flydende honning

Tilbehør:
4 dl perlespelt
salt
2-3 store håndfulde mynte
olivenolie
mild eddike, f.eks. æbleeddike

Sådan gør du

Del kyllingen i 8 stykker. Brun den i olivenolie på en varm pande. Krydr den med salt.

Skær citronen i skiver, og kom kylling og citron i en bradepande. Dryp med lidt mere olivenolie, og steg kyllingen ved 200 grader i en varm ovn i cirka 35-40 minutter.

Snit rabarberne, og tilsæt dem efter cirka 20 minutter. Tag kyllingen ud, og smag den til med honning, alt efter hvor syrlige dine rabarber er.

Kog imens spelten i cirka 15 minutter, dræn vandet fra den, og salt den. Vend den med grofthakket mynte, god olivenolie og lidt eddike. Server straks kylling med spelt.

PRØV OGSÅ: Sundt og nemt: 5 nemme retter

PRØV OGSÅ: 5 lækre vegetarretter

PRØV OGSÅ: Spicy gæstemad