Friske forårsruller med oksekød
SPONSORERET indhold

Friske forårsruller med oksekød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En nem og hurtig ret, som primært indeholder protein. Den mætter godt og booster din forbrænding.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
10. dec. 2013 | Mad | ALT for damerne
4

Ingredienser

16 stk.

2 fed hvidløg
3 forårsløg
1 squash, gul eller grøn
100 g hvidkål
2 spsk kokosolie til stegning
350 g hakket oksekød 3-7%
1 spsk friskrevet ingefærrod
1 lime, saft og skal herfra
1 spsk grøn karrypasta
2 spsk soja, gerne tamari
en pakke rispapir
1 håndfuld babyspinat
1/2 raddichiosalathoved

Sådan gør du

  1. Hak hvidløg og forårsløg fint. Skær squashen i tynde stave, eller skræl den til tynde strimler med en gulerodsskræller. Hak kålen i tynde strimler.
  2. Svits forårsløg og hvidløg på en pande i kokosolie. Tilsæt oksekødet. Lad det svitse ca. 5-8 min. Tilsæt friskrevet ingefærrod, skal og saft fra limefrugt, grøn karry og tamari.
  3. Steg blandingen i ca. 3 min mere. Tilsæt til sidst squash og hvidkål. Lad det svitse, til grøntsagerne er let sprøde. Stil blandingen til side.
  4. Fugt en efter en rispapirstykkerne med vand. Læg spinat og radicchio på hvert stykke rispapir. Tilsæt derefter kødfyld, og luk dem sammen. Servér forårsrullerne med soja.

[60 kcal pr. stk]