Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Friske forårsruller med oksekød
Foto: Maria Nørregaard Friske forårsruller med oksekød

Friske forårsruller med oksekød

Friske forårsruller med oksekød

En nem og hurtig ret, som primært indeholder protein. Den mætter godt og booster din forbrænding.

4
Print

16 stk.

2 fed hvidløg
3 forårsløg
1 squash, gul eller grøn
100 g hvidkål
2 spsk kokosolie til stegning
350 g hakket oksekød 3-7%
1 spsk friskrevet ingefærrod
1 lime, saft og skal herfra
1 spsk grøn karrypasta
2 spsk soja, gerne tamari
en pakke rispapir
1 håndfuld babyspinat
1/2 raddichiosalathoved

Sådan gør du

1/ Hak hvidløg og forårsløg fint. Skær squashen i tynde stave, eller skræl den til tynde strimler med en gulerodsskræller. Hak kålen i tynde strimler.

2/ Svits forårsløg og hvidløg på en pande i kokosolie. Tilsæt oksekødet. Lad det svitse ca. 5-8 min. Tilsæt friskrevet ingefærrod, skal og saft fra limefrugt, grøn karry og tamari.

3/ Steg blandingen i ca. 3 min mere. Tilsæt til sidst squash og hvidkål. Lad det svitse, til grøntsagerne er let sprøde. Stil blandingen til side.

4/ Fugt en efter en rispapirstykkerne med vand. Læg spinat og radicchio på hvert stykke rispapir. Tilsæt derefter kødfyld, og luk dem sammen. Servér forårsrullerne med soja.

[60 kcal pr. stk]

SE OGSÅ på Hjemmet.dk: 5 lækre hverdagsretter med kalvekød

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter