-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Grøn muslingesuppe med croutoner
En klassisk muslingesuppe med urter, vin og fløde, som både kan serveres som forret eller hovedret.
4
Ingredienser
- Suppe
- 1 gulerod
- 2 stængler bladselleri
- 1 medium løg
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk olivenolie
- 1 kg blåmuslinger, renset og gået efter
- 3 dl hvidvin
- 5 dl vand
- 1 dl kaffefløde
- 1 bundt kruspersille
- 1-2 spsk hvidvinseddike
- salt og hvid peber.
- Croutoner
- 4 tykke skiver daggammelt hvedebrød
- 2 spsk olivenolie
- 1 fed hvidløg
- ½ tsk groft salt
Sådan laver du muslingesuppe
- 1 Til croutonerne varmes ovnen op til 200 grader. Riv brødet i grove, mundrette stykker og kom det i en bradepande med bagepapir. Vend brødet med olie, knust hvidløg og salt, og rist croutonerne sprøde i ovnen i ca. 10 min.
- 2. Skræl guleroden og hak den, bladselleri og løg groft. Skær hvidløg i skiver. Varm olien i en gryde og kom gulerod, bladselleri og løg i. Svits det i et par minutter ved middelvarme og tilsæt hvidløg og muslinger. Vend det hurtigt rundt og kom hvidvin og vand ved.
- 3. Kom låg på og lad muslingerne simre ved svag varme i 5 min. Fisk muslingerne op med en hulske og gem dem til servering. Lad suppen koge op, tilsæt fløde og grofthakket persille. Når suppen næsten koger igen, slukkes for varmen. Brug en stavblender til at blende suppen grundigt til den bliver flot og lysegrøn. Sigt herefter suppen og kom den tilbage i en ren gryde.
- 4. Varm suppen op og smag den til med hvidvinseddike, salt og godt med hvid peber. Den skal have lidt syrlighed – prøv dig frem med eddiken. Kom muslingerne tilbage i suppen og varm dem igennem. Server med drys af sprøde croutoner over.