Opskrift på grønlangkål
Foto: Mikkel Adsbøl Grønlangkål

Opskrift på grønlangkål

Grønlangkål

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)

2 stokke grønkål
4 dl. mælk
3 spsk Maizena jævner
salt
½ tsk. sukker.

Sådan laver grøn langkål

1. Rib kålen, skyl og kog bladende næsten møre i vand med salt (10-15 min) før de tages op i en sigte til afdrypning. Sørg for, at få så meget vand ud af kålen som muligt.

2. Hak kålen fint.

3. Varm mælken i en gryde og tilsæt jævner under omrøring.

4. Lad sovsen koge i 5 min, og tilsæt kålen. Smag til med salt og lidt sukker.

5. Smager godt til frikadeller, pølser, skinke og stegt flæsk

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Dansk mad, Vegetarisk og Tilbehør