Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på glutenfri pandekager
Foto: Almedina Bajramovic Boskailo Skønne glutenfri dessert-pandekager med gulerod, banan & kanel.

Glutenfri pandekager

Glutenfri gulerods-dessert pandekager

Lækre og luftige pandekager til dessert - helt uden gluten og raffineret sukker.

10 minutter
Print
Glutenfri pandekager

1 moden banan
100 g fintrevet gulerod
50 g mandelmel
2 æg
1 tsk. kanel
1 tsk. bagepulver

Sådan laver du glutenfri pandekager

1. Start med at finrive guleroden og mos bananen med en gaffel.

2. Kom alle ingredienserne i en skål og bland godt sammen.

3. Smelt herefter lidt kokosolie i en lille pande og form små pandekager med en spiseske. De skal gerne have et par minutter på hver side.

4. Top med dit yndlingsfyld.

Opskriften er fra kogebogen 'DET SØDE VALG – 40 SKØNNE DESSERTER UDEN GLUTEN OG SUKKER' af Almedina Bajramovic Boskailo.

Se, hvad vi ellers skriver om: Pandekager, Sunde desserter, Dessert og Glutenfri