Gulerodsmuffins
Foto: Thomas Hergaard

Gulerodsmuffins - opskrift fra Hjemmet

Gulerodsmuffins

Lækre gulerodsmuffins med frosting på toppen. Få opskriften her.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 25 min.
Fryse-egnede
(12 stk)
150 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk stødt kanel
1/4 tsk stødt ingefær
1/4 tsk salt
2 æg
150 g farin
1 dl olie
250 g gulerødder (revne)
75 g rosiner

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Sigt mel, bagepulver og krydderier sammen og tilsæt salt.
  3. Pisk æggene sammen med farin og olie og rør melblandingen i.
  4. Tilsæt gulerødder og rosiner og fordél dejen i en muffinpande med 12 huller – enten smurt med smør eller foret med papirforme.
  5. Bag dem midt i ovnen i ca. 25 min. og lad dem afkøle på en rist.
  6. Pynt evt. med flødeosteglasur: Pisk 15 g blødt smør sammen med 75 g flødeost naturel og 1/4 tsk vaniljepulver.
  7. Pisk ca. 125 g sigtet flormelis i lidt ad gangen – til passende konsistens.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Muffins, Gulerodskage og Bageopskrifter