Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 25 min.
Fryse-egnede
(12 stk)
150 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk stødt kanel
1/4 tsk stødt ingefær
1/4 tsk salt
2 æg
150 g farin
1 dl olie
250 g gulerødder (revne)
75 g rosiner
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Sigt mel, bagepulver og krydderier sammen og tilsæt salt.
- Pisk æggene sammen med farin og olie og rør melblandingen i.
- Tilsæt gulerødder og rosiner og fordél dejen i en muffinpande med 12 huller – enten smurt med smør eller foret med papirforme.
- Bag dem midt i ovnen i ca. 25 min. og lad dem afkøle på en rist.
- Pynt evt. med flødeosteglasur: Pisk 15 g blødt smør sammen med 75 g flødeost naturel og 1/4 tsk vaniljepulver.
- Pisk ca. 125 g sigtet flormelis i lidt ad gangen – til passende konsistens.