SPONSORERET indhold
Havregrød med tørret og friske æbler, kanel og mandler
4 |
Total: 20 min
Ingredienser
3 dl havregryn
7 ½ dl vand
2 revne æbler
½ tsk fint salt
1 dl tørrede æbletern fra Urtekram
Topping:
2 syrlige, faste æbler
4 spsk tørrede æbletern
100 g mandler, hele eller grofthakkede
1 drys stødt kanel
Sådan gør du
Bring havregryn og vand til en simren, tilsæt revne æbler, salt og æbletern, og lad grøden koge under låg i 10-12 min. Har grynene ligget i blød fra natten forinden, kan kogetiden reduceres en smule. Servér grøden med friske æbler i både, lidt tørrede æbletern, mandler og et drys kanel.
TIP! Sæt havregrynene i blød med vandet aftenen forinden, så får du den mest fløjlsbløde grød.
PRØV OGSÅ: Pizza med jordskok og bresaola