Havregrød med tørret og friske æbler, kanel og mandler
SPONSORERET indhold

Havregrød med tørret og friske æbler, kanel og mandler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!



Af: Cecilie Sofie Svensson Foto: Line Thit Klein
20. dec. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 20 min

Ingredienser

3 dl havregryn
7 ½ dl vand
2 revne æbler
½ tsk fint salt
1 dl tørrede æbletern fra Urtekram

Topping:
2 syrlige, faste æbler
4 spsk tørrede æbletern
100 g mandler, hele eller grofthakkede
1 drys stødt kanel

Sådan gør du

Bring havregryn og vand til en simren, tilsæt revne æbler, salt og æbletern, og lad grøden koge under låg i 10-12 min. Har grynene ligget i blød fra natten forinden, kan kogetiden reduceres en smule. Servér grøden med friske æbler i både, lidt tørrede æbletern, mandler og et drys kanel.

TIP! Sæt havregrynene i blød med vandet aftenen forinden, så får du den mest fløjlsbløde grød.

PRØV OGSÅ: Pizza med jordskok og bresaola