Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Havregrød med tørret og friske æbler, kanel og mandler
Foto: Line Thit Klein Havregrød med tørret og friske æbler, kanel og mandler

Havregrød med tørret og friske æbler, kanel og mandler

Havregrød med tørret og friske æbler, kanel og mandler



20 minutter
Print
4

3 dl havregryn
7 ½ dl vand
2 revne æbler
½ tsk fint salt
1 dl tørrede æbletern fra Urtekram

Topping:
2 syrlige, faste æbler
4 spsk tørrede æbletern
100 g mandler, hele eller grofthakkede
1 drys stødt kanel

Sådan gør du

Bring havregryn og vand til en simren, tilsæt revne æbler, salt og æbletern, og lad grøden koge under låg i 10-12 min. Har grynene ligget i blød fra natten forinden, kan kogetiden reduceres en smule. Servér grøden med friske æbler i både, lidt tørrede æbletern, mandler og et drys kanel.

TIP! Sæt havregrynene i blød med vandet aftenen forinden, så får du den mest fløjlsbløde grød.

PRØV OGSÅ: Pizza med jordskok og bresaola

Se, hvad vi ellers skriver om: Havregrød og Grød