
Havregrynskugler med kokos
De klassiske hjemmerullede havregrynskugler med marcipan, havregryn og ristede kokosflager.
preparation
Total: 15 minutter
plate
Ca. 40 havregrynskugler
Af Mira Arkin
Ingredienser
Havregrynskugler med kokos
225 g marcipan
150 g blødt smør
4 spsk kakao
125 g havregryn
100 g ristede kokosflager
Sådan laver du havregrynskugler
1. Ælt marcipan og smør sammen, og tilsæt kakao og havregryn. Det gøres
lettest i en røremaskine.
2. Tril massen til små kugler, som efterfølgende rulles i kokosflager, du har
ristet 5 min i ovnen eller på panden (de kan også købes ristede i helsekostbutikker).
Opbevar kuglerne på køl.
SE OGSÅ: Havregrynskugler med energi
SE OGSÅ: Havregrynskugler med kakao
SE OGSÅ: Havregrynskugler som påskeæg
TIP
Prøv at komme 1-2 spsk whisky eller rom massen for at lave en „voksen“ udgave af havregrynskuglerne.
Se, hvad vi ellers skriver om: Havregrynskugler, Konfekt, Dansk mad og Dessert
Få vores NYHEDSBREV: