Hjemmelavede ispinde med jordbær
Foto: Cecilie Helmersen

Hjemmelavede ispinde med jordbær

Hjemmelavede ispinde er et lidt sundere alternativ til de sukkerholdige og fede flødeis, men smager helt fantastisk.

printer Print
plate 6 stk

200 g friske jordbær
1½ dl græsk yoghurt 10%
2 bananer
1 spsk flydende honning
1 tsk vaniljepulver

Jordbærfyld:
150 g friske jordbær
1 spsk flydende honning
5-6 friske jordbær, i skiver

Sådan gør du

  1. Skyl, og nip jordbærrene, og kom den i en blender sammen med græsk yoghurt, banan, honning og vaniljepulver.
  2. Blend det godt, og kom det i en sprøjtepose. Læg det til side.
  3. Skyl jordbær til fyldet.
  4. Blend dem i den rengjorte blender sammen med honningen. Blend, og kom fyldet i en sprøjtepose eller frysepose.
  5. Kom jordbærfyld i bundene af isformene. Fyld derefter yoghurtblandingen i.
  6. Til sidst kommer du forsigtigt en skive jordbær eller to ned i hver form.
  7. Kom ispinde i, og læg låg på. Sæt isen på frys til næste dag. Løsn forsigtigt isen fra formene med lunkent vand lige inden servering
Se, hvad vi ellers skriver om: Hjemmelavet is, Jordbær og Tilbehør