SPONSORERET indhold
Hjemmelavede ispinde med jordbær
Hjemmelavede ispinde er et lidt sundere alternativ til de sukkerholdige og fede flødeis, men smager helt fantastisk.
6 stk
Ingredienser
200 g friske jordbær
1½ dl græsk yoghurt 10%
2 bananer
1 spsk flydende honning
1 tsk vaniljepulver
Jordbærfyld:
150 g friske jordbær
1 spsk flydende honning
5-6 friske jordbær, i skiver
Sådan gør du
- Skyl, og nip jordbærrene, og kom den i en blender sammen med græsk yoghurt, banan, honning og vaniljepulver.
- Blend det godt, og kom det i en sprøjtepose. Læg det til side.
- Skyl jordbær til fyldet.
- Blend dem i den rengjorte blender sammen med honningen. Blend, og kom fyldet i en sprøjtepose eller frysepose.
- Kom jordbærfyld i bundene af isformene. Fyld derefter yoghurtblandingen i.
- Til sidst kommer du forsigtigt en skive jordbær eller to ned i hver form.
- Kom ispinde i, og læg låg på. Sæt isen på frys til næste dag. Løsn forsigtigt isen fra formene med lunkent vand lige inden servering