Hjemmelavede ispinde med jordbær
SPONSORERET indhold

Hjemmelavede ispinde med jordbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hjemmelavede ispinde er et lidt sundere alternativ til de sukkerholdige og fede flødeis, men smager helt fantastisk.

Af: Mai Knauer Foto: Cecilie Helmersen
10. maj. 2019 | Opskrift | ALT for damerne
6 stk

Ingredienser

200 g friske jordbær
1½ dl græsk yoghurt 10%
2 bananer
1 spsk flydende honning
1 tsk vaniljepulver

Jordbærfyld:
150 g friske jordbær
1 spsk flydende honning
5-6 friske jordbær, i skiver

Sådan gør du

  1. Skyl, og nip jordbærrene, og kom den i en blender sammen med græsk yoghurt, banan, honning og vaniljepulver.
  2. Blend det godt, og kom det i en sprøjtepose. Læg det til side.
  3. Skyl jordbær til fyldet.
  4. Blend dem i den rengjorte blender sammen med honningen. Blend, og kom fyldet i en sprøjtepose eller frysepose.
  5. Kom jordbærfyld i bundene af isformene. Fyld derefter yoghurtblandingen i.
  6. Til sidst kommer du forsigtigt en skive jordbær eller to ned i hver form.
  7. Kom ispinde i, og læg låg på. Sæt isen på frys til næste dag. Løsn forsigtigt isen fra formene med lunkent vand lige inden servering