Opskrift på hoisin wok
SPONSORERET indhold

Hoisin wok

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn og Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
02. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

3 dl ris
3-4 peberfrugter, gerne forskellige
2 løg
1-2 chili uden kerner
600 g oksekød i wokstrimler
1/4 dl olie
1 dl hoisinsauce
salt, chili
150 g baby spinat.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    572 Kcal
  • Fedt:
    18 %
  • Protein:
    29 %
  • Kulhydrat:
    53 %

Sødan gør du

Kog risene som anvist.

Skær peberfrugterne i smalle strimler. Skær løgene i tynde skiver og snit chilien fint.

Lynsteg kødet i halvdelen af olien 2-3 minutter, tilsæt hoisinsauce, kog op og læg det til side.

Lynsteg peberfrugt, løg og chili i resten af olien 5-6 minutter, så grøntsagerne stadig har bid.
Bland kødet i grøntsagerne, steg et kort øjeblik og smag til med salt og chili. Bland til sidst spinat i og servér med ris.