Opskrift på hoisin wok
Foto: Andreas Wiking Hoisin wok

Opskrift på hoisin wok

Hoisin wok

printer Print
plate 4

3 dl ris
3-4 peberfrugter, gerne forskellige
2 løg
1-2 chili uden kerner
600 g oksekød i wokstrimler
1/4 dl olie
1 dl hoisinsauce
salt, chili
150 g baby spinat.

Energi pr. person:
572 Kcal
Fedt:
18 %
Protein:
29 %
Kulhydrat:
53 %

Sødan gør du

Kog risene som anvist.

Skær peberfrugterne i smalle strimler. Skær løgene i tynde skiver og snit chilien fint.

Lynsteg kødet i halvdelen af olien 2-3 minutter, tilsæt hoisinsauce, kog op og læg det til side.

Lynsteg peberfrugt, løg og chili i resten af olien 5-6 minutter, så grøntsagerne stadig har bid.
Bland kødet i grøntsagerne, steg et kort øjeblik og smag til med salt og chili. Bland til sidst spinat i og servér med ris.

Se, hvad vi ellers skriver om: Wok, Risretter, Kinesisk mad og Hovedret