
Opskrift på hoisin wok
Hoisin wok
plate
4 Person(er)
Af Vibeke Lehn og Gitte Heidi Rasmussen
Ingredienser
3 dl ris
3-4 peberfrugter, gerne forskellige
2 løg
1-2 chili uden kerner
600 g oksekød i wokstrimler
1/4 dl olie
1 dl hoisinsauce
salt, chili
150 g baby spinat.
Næringsindhold
- Energi pr. person:
- 572 Kcal
- Fedt:
- 18 %
- Protein:
- 29 %
- Kulhydrat:
- 53 %
Sødan gør du
Kog risene som anvist.
Skær peberfrugterne i smalle strimler. Skær løgene i tynde skiver og snit chilien fint.
Lynsteg kødet i halvdelen af olien 2-3 minutter, tilsæt hoisinsauce, kog op og læg det til side.
Lynsteg peberfrugt, løg og chili i resten af olien 5-6 minutter, så grøntsagerne stadig har bid.
Bland kødet i grøntsagerne, steg et kort øjeblik og smag til med salt og chili. Bland til sidst spinat i og servér med ris.
Se, hvad vi ellers skriver om: Wok, Risretter, Kinesisk mad og Hovedret
Få vores NYHEDSBREV: