Hønsekødsuppe med rodfrugter og stjerneanis

Foto: Mikkel Adsbøl Hønsekødsuppe med rodfrugter og stjerneanis

Hønsekødsuppe med rodfrugter og stjerneanis

Hønsekødsuppe med rodfrugter og stjerneanis

En klassisk suppe med et tvist af stjerneanis.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser


1 majskylling eller alm. kylling
2 stjerneanis
3 laurbærblade
7 peberkorn
4 gulerødder, skrællede
4 persillerødder, skrællede
2 løg
2 porrer
salt og peber
1 bundt persille.

Sådan laver du hønsekødsuppe:

Kom kyllingen i en gryde og dæk den med vand.

Tilsæt stjerneanis, laurbærblade, peber, to gulerødder, to persillerødder, to løg og toppen fra porrerne. Lad det simre i ca. 1 time.

Tag kyllingen op af vandet og lad den køle af. Pil kyllingekødet fra benet. Sigt bouillonen fra og reducer den til omkring 1 L.

Skær resten af grøntsagerne i tern og porrerne i ringe og kog dem møre i bouillonen.
Tilsæt til sidst kyllingekødet og smag til med salt og peber. Top suppen med friskhakket persille.


Prøv også cremet ærtesuppe med cashewnødder

Få mere inspiration til lækker mad på http://www.altfordamerne.dk/opskrifter/

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tip

Brug resterne af kyllingekødet i en kyllingesalat. Du kan også lave risotto, hvor du bruger resten af den klare, sigtede suppe som fond.