Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 30 min.
Fryse-egnet
2 nakkekoteletter (små tern)
2 spsk olivenolie
2 porrer (ringe)
4 stilke bladselleri (skiver)
2 røde peberfrugter (små tern)
400 g hvidkål (små tern)
2 fed hvidløg (finthakkede)
2 laurbærblade
8 stilke timian
1 tsk paprika
2 liter vand ell. bouillon
1 bundt persille (hakket)
salt og peber
- Brun kødet i olien i en stor gryde.
- Tilsæt porrer, bladselleri, peberfrugter og hvidkål og svits det sammen med kødet et par min.
- Tilsæt hvidløg, laurbærblade, timiankviste, paprika og vand eller bouillon og kog suppen op. Lad suppen simre ved lav varme i 30 min. med låget lagt på skrå.
- Tilsæt persille, kog suppen godt igennem og smag til med salt og peber.