Hvidkålssuppe med svinekød og urter
SPONSORERET indhold

Hvidkålssuppe med svinekød og urter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker hvidkålssuppe til at varme sig på

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
18. feb. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 30 min.
Fryse-egnet
2 nakkekoteletter (små tern)
2 spsk olivenolie
2 porrer (ringe)
4 stilke bladselleri (skiver)
2 røde peberfrugter (små tern)
400 g hvidkål (små tern)
2 fed hvidløg (finthakkede)
2 laurbærblade
8 stilke timian
1 tsk paprika
2 liter vand ell. bouillon
1 bundt persille (hakket)
salt og peber

  1. Brun kødet i olien i en stor gryde.
  2. Tilsæt porrer, bladselleri, peberfrugter og hvidkål og svits det sammen med kødet et par min.
  3. Tilsæt hvidløg, laurbærblade, timiankviste, paprika og vand eller bouillon og kog suppen op. Lad suppen simre ved lav varme i 30 min. med låget lagt på skrå.
  4. Tilsæt persille, kog suppen godt igennem og smag til med salt og peber.