Broccolisuppe
SPONSORERET indhold

Broccolisuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

<br><br>Kalorier 243 kcal<br> Protein 18 g 29 %<br> Kulhydrat 18 g 38 %<br> Fedt 9 g 33 %<br> Kostfibre 10 g<br>

Af: Jesper Glyrskov, Lars Ranek & Mikkel Adsbøl Foto: Jesper Glyrskov, Lars Ranek & Mikkel Adsbøl
07. nov. 2014 | Opskrift | Hjemmet
1 person

Ingredienser

Ingredienser:
150 g broccoli
50 g løg eller porre
100 g knoldselleri
1 fed hvidløg
1 tsk. olie
45 dl vand
3 tsk. hønsebouillonpulver
50 g yoghurt, drænet
salt
peber
lidt frisk estragon
25 g yoghurt, drænet
lidt frisk estragon, klippet

  1. Rens grønsagerne og svits dem hurtigt i olie i en gryde. Kom vand og bouillonpulver ved.
  2. Kog suppen, til grønsagerne er helt møre.
  3. Blende det hele sammen med yoghurten.
  4. Kom den blendede suppe tilbage i gryden og smag den til med salt, peber og lidt frisk estragon.
  5. Varm suppen op, inden den serveres.
  6. Rør yoghurt med lidt klippet estragon og top suppen med det.