Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Foto: Tia Borgsmidt

Kartoffelmad forklædt som salat

Server salaten til frokost med et glas køligt hvidvin.


Kartoffelmad forklædt som salat

Tid: ca. 20 min. plus tid til afkøling.
(4 pers.)

800 g små kartofler
100 g babyspinat
1 bundt radiser
1 bundt purløg
1 pose rugbrødschips, ca. 200 g
1 dl cremefraiche 18 %
100 g rygeost
salt og peber
1 potte skovsyre

1. Skrub kartoflerne, og kog dem møre. Afkøl, og skær i halve.
2. Skyl spinaten, og slyng den tør. Snit radiserne, og hak purløg. Knus halvdelen af rugbrødschipsene.
3. Rør cremefraiche med rygeost og halvdelen af purløget. Krydr med salt og peber.
4. Vend kartofler med spinat, radiser og resten af purløget. Anret med rygeostcreme, og drys rugbrødschips over. Pynt med skovsyre, og server med resten af rugbrødschipsene.

► SE OGSÅ: Her får du Københavns bedste kartoffelmad
► SE OGSÅ: Kartoffelmad med fjordrejer
► SE OGSÅ:
Kartoffelmad a la Ballen Badehotel

Se, hvad vi ellers skriver om: Kartoffelsalat og Kartofler