SPONSORERET indhold
Kartoffelsalat med ekstra fylde
Nye kartofler er en delikatesse. Nyd dem i små portioner med masser af sprødt grønt og gode fedtstoffer.
4
Ingredienser
150 g kartofler med skræl
200 g spidskål
200 g blomkål
1 æble eller 1 pære
evt. 2 skalotteløg
Dressing:
30 g mayonnaise
300 g fromage frais
1/2 tsk karry
1 tsk dijonsennep
salt og peber
1 bundt purløg.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:175 Kcal
Sådan laver du kartoffelsalat
Rens kartoflerne og kog dem med skræl i en gryde med vand.
Lad dem køle af og del dem i kvarte.
Snit spidskålen meget fint og pluk blomkålen til små buketter. Hak æblet i tern og hak løgene fint.
Bland dressingen af mayonnaise, fromage frais, karry, dijonsennep, salt og peber. Vend det med grøntsager og kartofler.
Hak purløget fint og drys det over salaten.
Prøv også pølser & ketchup