Kartoffelsalat med ekstra fylde
Nye kartofler er en delikatesse. Nyd dem i små portioner med masser af sprødt grønt og gode fedtstoffer.
Næringsindhold
-  Energi pr. person:175 Kcal
 
4
Ingredienser
- 150 g kartofler med skræl
 - 200 g spidskål
 - 200 g blomkål
 - 1 æble eller 1 pære
 - evt. 2 skalotteløg
 - Dressing:
 - 30 g mayonnaise
 - 300 g fromage frais
 - 1/2 tsk karry
 - 1 tsk dijonsennep
 - salt og peber
 - 1 bundt purløg.
 
Sådan laver du kartoffelsalat
- Rens kartoflerne og kog dem med skræl i en gryde med vand.
 - Lad dem køle af og del dem i kvarte.
 - Snit spidskålen meget fint og pluk blomkålen til små buketter. Hak æblet i tern og hak løgene fint.
 - Bland dressingen af mayonnaise, fromage frais, karry, dijonsennep, salt og peber. Vend det med grøntsager og kartofler.
 - Hak purløget fint og drys det over salaten.
 - Prøv også pølser & ketchup