Pølser & ketchup
En langt mindre fedende og sukkerfri version af grillklassikeren. Pølsehaps i svøb
Ingredienser
50 g gedeost 12 % (La Cabriette gedeost, kan købes i Irma, COOP, Føtex, Superbest)
8 skiver lufttørret skinke (1 pakke)
4 pølser (max 9%, f.eks. Hanegal eller Levevis)
frisk basilikum til pynt
1-2 tomater til pynt
olivenolie
friskkværnet peber
Hjemmelavet sukkerfri ketchup:
1 løg, 1 rød peberfrugt,
12 g olivenolie (ca. 1 spsk),
1 tsk karry, 250 g tomater,
200 g broccoli, 100 g æble,
140 g tomatpure,
½ tsk stødt spidskommen,
½ tsk muskatnød, ½ tsk paprika
2 spsk balsamicoeddike, saften fra 1 citron,
½ dl vand 1 tsk revet citronskal (øko)
5 drb flydende sødemiddel, 1/2 tsk salt.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:50 Kcal
Sådan laver du pølser og ketchup
Smør skinkestykkerne med gedeost. Rul skinken om pølserne. Del pølserne i tre så du får 12 stykker i alt.
Grill dem ca 3-4 min på hver side, enten på en grill eller på en grillpande. Sæt evt. en tandstik i hvert pølsestykke.
Servér på en fad pyntet med friske basilikum blade, tomater hakket i tern, olivenolie og frisk kværnet peber.