Opskrift på pølser & ketchup
SPONSORERET indhold

Pølser & ketchup

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En langt mindre fedende og sukkerfri version af grillklassikeren. Pølsehaps i svøb

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Mikkel Adsbøl
03. jul. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser


50 g gedeost 12 % (La Cabriette gedeost, kan købes i Irma, COOP, Føtex, Superbest)
8 skiver lufttørret skinke (1 pakke)
4 pølser (max 9%, f.eks. Hanegal eller Levevis)
frisk basilikum til pynt
1-2 tomater til pynt
olivenolie
friskkværnet peber
Hjemmelavet sukkerfri ketchup:
1 løg, 1 rød peberfrugt,
12 g olivenolie (ca. 1 spsk),
1 tsk karry, 250 g tomater,
200 g broccoli, 100 g æble,
 140 g tomatpure,
 ½ tsk stødt spidskommen,
½ tsk muskatnød, ½ tsk paprika
2 spsk balsamicoeddike, saften fra 1 citron,
½ dl vand 1 tsk revet citronskal (øko)
 5 drb flydende sødemiddel, 1/2 tsk salt.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    50 Kcal

Sådan laver du pølser og ketchup

Smør skinkestykkerne med gedeost. Rul skinken om pølserne. Del pølserne i tre så du får 12 stykker i alt.

Grill dem ca 3-4 min på hver side, enten på en grill eller på en grillpande. Sæt evt. en tandstik i hvert pølsestykke.

Servér på en fad pyntet med friske basilikum blade, tomater hakket i tern, olivenolie og frisk kværnet peber.


Prøv også grillkylling med slaviefyld og syrlig squashsalat