Opskrift på kikærtesalat med raita
SPONSORERET indhold

Kikærtesalat med raita

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louise Bruun Foto: Mikkel Adsbøl
22. jul. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

150 g kikærter, iblødsat natten over og kogt i 1 time
¼ broccoli, fintsnittet
¼ blomkål, fintsnittet
1 bundt basilikum, hakket
4 spsk olivenolie
2 spsk æbleedikke
½ citron, saft heraf
havsalt

Sådan laver du kikærtesalat

Køl de kogte kikærter af, og bland dem med resten af ingredienserne. Salaten bliver bare bedre af at trække – og endnu bedre dagen efter i madpakken. Raita 5 spsk yoghurt 1 tomat, finthakket 3 fed hvidløg, presset ¼ agurk i tern 2 spsk olivenolie koriander, hakket havsalt peber Bland alle ingredienserne sammen og servér den sammen med kikærtesalaten.